Leeneman financieel advies

uw partner in financiële zaken!

We stellen u voor om financieel overzicht te creëren en uw financiële kosten te verlagen. Net als vele ondernemers en particulieren die u voorgingen.

Leeneman financieel advies is een full-service adviesbureau op het gebied van financiële dienstverlening met grote aandacht voor haar particuliere en zakelijke relaties. Van adviseren en bemiddelen in verzekeringen, hypotheken en pensioenen tot het verzorgen van de financiële administratie en belastingaangiften. Met elke relatie gaan wij een langdurige relatie aan, waarin persoonlijke betrokkenheid en individueel maatwerk centraal staan. Wij denken met u mee en adviseren u waar de mogelijkheden liggen.

Wat onderscheidt ons van andere financiële dienstverleners? Om te beginnen de lage tarieven die mogelijk zijn door onze lage overheadkosten. Maar zeker zo belangrijk is de jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening waardoor wij alle facetten beheersen om precies aan te geven waar u voordeel kunt behalen. Al met al komen we dan snel uit op de scherpste tarieven in de markt. Grote besparingen op uw maandlasten zijn mogelijk!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neemt u dan vrijblijvend met ons contact op via de contactpagina. U kunt ons natuurlijk ook direct telefonisch bereiken onder nummer 06 44 53 74 28.

© Copyright - Leeneman financieel advies